hvordan man slår en ibm aptiva 2159

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-15

I 1997 IBM vandt BusinessWeek 's årlige designpris for IBM Aptiva 2159 S-serie computer . S er IBM 's kodenavn for " stealth " eller split -system . I modsætning til de fleste systemer på det tidspunkt , udviklede IBM Aptiva 2159 S som en pladsbesparende enhed med tre komponenter . Den slanke , sorte pc består af et kabinet med harddisken , udvidelser slots og bundkort , som kan gemmes under et skrivebord . På bordet under skærmen , er en separat , flad , konsol sort indeholder en cd-rom-drev , diskette drev og power -knappen. Dette design erstatter behovet for dig at Crouch under en disk til at hente en disk eller tænd for maskinen . Desværre er dette design gør det også svært at finde ud af at tænde din Aptiva på , hvis du ikke er bekendt med de tre del design

Du skal bruge: .
IBM Aptiva 2159 Serie S computer
. Tilslutning af kabler til skærm , CPU og køre konsol .
Stikket .


1 .
Sørg for at du har alle tre Aptiva 2159 komponenter . Den Aptiva skærm, kabinet, som indeholder CPU og harddisken , og den lille , flade konsol indeholder diskdrev og afbryderknappen . Da den Aptiva er over 14 år gammel i 2010 , mange sælgere sælge denne gamle maskine , uden at alle tre komponenter . Uden den oprindelige overvåge og konsol holde drev , vil du ikke være i stand til at tænde for Aptiva .
2 .
Tilslut skærmen , drive konsol og CPU med vedlagte kabler. Det kabel, der lægger drevet konsollen til CPU kabinettet er over seks meter lang . Hvis du mangler den originale kabler til at forbinde alle tre komponenter , kan du ikke være i stand til at tænde for Aptiva .
3 .
Sæt CPU tårnet til en elektrisk kilde .
4 .
Tryk på power -knappen er placeret på den yderste højrefløj af drevet konsol . Afbryderknappen er modsat den cd -rom og diskettedrev . Modsætning til de fleste IBM pc'er , er der ingen power-knappen er placeret på CPU . Du skal have drevet konsollen komponent til magten på Aptiva 2159 .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til et tv i xp 

Kommentarer

Code:
change