måder at rense en fuserrullen af sort blæk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-23

Rengøring til fuserrullen af en laserprinter eller kopimaskine kan være en smule tricky . Det skyldes, at fuserrullen , ligesom tonerpatronen er beregnet til at blive afhændet , når den har været brugt i en vis mængde tid . Fuserenheden er også ganske fine , og rense det forkert, kan det forårsage alvorlig skade . Men der er tidspunkter , hvor sort blæk sætter sig fast på fuseren selvom fuseren er ellers ikke defekt . I disse tilfælde kan en række metoder der skal anvendes til at rense den .

Almindeligt papir

Den nemmeste måde at rengøre fuser er den almindeligt papir metode . I det væsentlige , ville du enten køre en række ark almindeligt hvidt papir gennem maskinen , udskrivning intet på dem og lade sort blæk til at bløde ud , eller hvis din printer eller kopimaskine har en rengøring værktøj , kan du indstille den til at bruge metode og køre almindeligt papir gennem maskinen . Det kan tage en række løber for at få den sorte blæk ud, men dette er langt den sikreste metode til at rense fuser .

bruge en speciel fuser Rengøring Ark eller web

Hvis almindeligt papir metode ikke virker, en række forskellige former for rengøring ark og fiberdug kan bruges til at rengøre fuserrullen . Disse sælges af forskellige firmaer . Det firma, der fremstillede din printer eller kopimaskine kan tilbyde specialiseret rengøring ark . Du bør kontakte producenten direkte for at finde ud af, hvilke af disse poster er det mest hensigtsmæssigt at anvende til at rengøre printerens fuser .

Brug Særlige Pads til at tørre det Down

Endelig , hvis alt andet mislykkes, kan du købe særlige puder , der er designet til at give dig mulighed for at rengøre fuserrullen . Disse kan forsigtigt på tværs fuseren til at tørre overskydende blæk . En række virksomheder, som sælger sådanne produkter, men de skal bruges ømt ved rengøring af rullen .

udskifte fuseren

Hvis intet andet hjælper , er din eneste tilbageværende valg er at udskifte fuseren helt . Fuserenheden betragtes som en engangsprodukt , ikke meningen, at sidste levetid af printeren ( selvom de gør holder meget længere end tonerpatroner ), og som sådan du kan forvente på et tidspunkt at erstatte det . Hvis ingen af de foregående metoder hjælper med striber , har du sandsynligvis behøver at udskifte fuseren .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en LCD-projektor til en bærbar computer pc 

Kommentarer

Code:
change