min HP Compaq dvd afspiller vil ikke arbejde

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-20

Ligegyldigt hvilken model HP bærbar eller stationær du ejer , DVD-afspilleren er en integreret del af enheden . Når denne DVD -afspiller ophører med at arbejde , du ønsker at få den tilbage i tjeneste så hurtigt som muligt . Men da en række forskellige problemer kan forårsage en DVD -afspiller til stoppe med at arbejde , er det bedst at fjerne hver mulighed én efter én

Du skal bruge: .
lommelygte
Papirclips .
DVD .
Laser linserenser .


1 .
Genstart din pc eller laptop , og tryk på DVD eject -knappen på computeren som det begynder at genstarte . Tryk gentagne gange på knappen og vente på skuffen til at åbne .
2 .
Shine en lommelygte på DVD-afspilleren skuffen og find det lille hul i nærheden af eject-knappen . Unbend en papirclips , og sæt den ind i hullet , indtil du hører disken begynder at spinde .
3 .
Tag dvd'en fra drevet og erstatte det med en du ved fungerer. Rengør originale DVD , hvis den nye værker , men den anden ikke gør.
4 .
Indsæt en DVD laser linserenser i drevet og køre renseprocessen flere gange . Indsæt problemet DVD og sørg for DVD-afspilleren kan læse den.


Previous:nothing Next:HP 5550 vil ikke udskrive 

Kommentarer

Code:
change