min laptop vil ikke blive på

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-14

For en bærbar computer , er konsekvent at miste magten et symptom på en række potentielle problemer , der normalt kan nemt afhjælpes . Udfordringen kommer til at bestemme den egentlige årsag . Ofte spørgsmålet ligger med batteriet den bærbare computer bruger , batterier typisk skal udskiftes hver to til fire år , afhængigt af hvor tungt den bærbare computer bruges . En dårlig stikkontakt , en dårligt fungerende AC -adapter eller en beskadiget stikkontakten kan medføre, at din bærbare computer til at miste magten , og
1 .
Bestem når den bærbare computer mister magt og hvad der sker på det tidspunkt . Hvis det lukker ned , selv når dens AC -adapteren er tilsluttet, skifte stikkontakt . Ellers vil dit batteri skal udskiftes . Kontakt laptop producenten for at få oplysninger om hvordan du kan få en erstatning .
2 .
Hvis det er ved at lukke , når sluttet , kontrollere adapteren for at sikre, at det er korrekt tænder den bærbare computer. Hvis ikke, kan du nødt til at udskifte det . Typisk adapteren vil have en LED lys, vil lyse op , når det er korrekt modtager strøm . Hvis du har en ekstra adapter , se om det beføjelser den bærbare computer. Skulle du have adgang til en identisk bærbar model , teste adapteren med det .
3 .
Kontrollér stikket at AC-adapteren sættes i på den bærbare computer , hvis du finder ud af , at adapteren fungerer korrekt . Se efter tegn på skader , såsom smeltet plastik eller tegn på afbrænding . Overspænding kan undertiden skader stikkontakter uden synlige tegn og i så fald skal du sende den bærbare computer tilbage til den forhandler (hvis du har en garanti ) eller til et værksted .


Previous:nothing Next:hvordan du indstiller din computer til at starte automatisk 

Kommentarer

Code:
change