specifikationer for en bærbar

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-08

Når du køber en bærbar computer , er det vigtigt at gennemgå produktspecifikationer . Disse oplysninger kan hjælpe køberen vælge, hvilket system er det rigtige for hans behov

Processor

Laptop specifikationer indeholde en beskrivelse af de installerede processor , herunder brand , hastighed og særlige forhold i Central Processing Unit (CPU ) .

Vis /Video

Displayet eller skærmstørrelse er forklaret , samt maksimal opløsning . Mærket og typen af grafikkort er normalt inkluderet i beskrivelsen. Den grafik eller grafikkort er ansvarlig for at omsætte digital information i video eller billeder .

System Memory

System hukommelse er hukommelsen bruges til at styre applikationer . Systemhukommelse er normalt opført efter type , hastighed og kapacitet .

Drives

Den kapacitet , hastighed og type af harddisken er forklaret i udbudsbetingelserne. Harddisken er den primære lagerdrev for enhver computer . DVD, CD og floppy drev er også på listen, hvis den er installeret .

Interfaces

specifikationer vil en liste over de modemkortet , trådløse kort og Ethernet interfaces . Antallet af ekstra USB -porte , porte til hukommelseskort , og andre grænseflader indgår også .

Andre specifikationer

Specifikationer omfatter den type batteri , samt den potentielle batteriets levetid under normale forhold . Størrelse og vægt af enheden er forklaret .


Previous:nothing Next:drive opsving metoder 

Kommentarer

Code:
change