spænding regulator vs overspændingsbeskyttelse

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-24

Spændingsregulatorer og overspænding beskyttere er to ens apparater benyttet til at opretholde den korrekte spænding for elektriske apparater . Men hver type enhed fungerer på en lidt anden måde , og bruges i lidt forskellige situationer

spændingsregulatorer

Spænding regulerende deviced bruges til at give en konstant spænding til alle tilsluttede elektriske apparater . Hvis spændingen gives til en elektrisk anordning er for høj eller for lav , kan det forårsage skade . Spændingsregulatorer bidrage til at forhindre dette , tilpasning af de fastsatte spænding op eller ned for at holde det på den rigtige niveauer .

Surge beskyttere

Surge beskyttere , også kendt som overspændingsbeskyttere , er en enhed, der bruges til at beskytte mod elektriske overspændinger . Elektrisk overspænding kan have mange årsager , såsom lynnedslag eller defekt ledninger , og kan alvorligt skade elektriske apparater tilsluttet elnettet . Når en bølge registreres, en overspændingsbeskyttelse afleder den kraftige stigning til jorden , hvilket forhindrer det i at nå de tilsluttede enheder.

Usage

Surge beskyttere anvendes normalt med dyre elektroniske enheder , såsom computere eller fjernsyn . Da elektrisk overspænding kan ske næsten overalt under de rigtige betingelser er sikkerhedsskruer normalt betragtes som en nem og billig investering .



Spænding lovgiverne ikke anvendes så ofte som bølge beskyttere , men kan være nyttige i visse situationer . Nogle husstande eller virksomheder kan modtage de såkaldte " beskidte magt ", hvor strømmen varierer ofte . Spændingsregulatorer kan anvendes i sådanne situationer at udjævne strømforsyningen og hjælpe med at beskytte elektriske apparater .


Previous:nothing Next:hvad er de funktioner, scsi driver?



 

Kommentarer

Code:
change