touchscreen -teknologi krav

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-19

Touch-screen -teknologi virker på elektroniske skærme og skærme . En finger eller lys pennen bruges til at trykke på skærmen . På denne måde kan brugeren direkte interagere med , hvad der er på skærmen , og ingen mellemliggende enheder er nødvendige for at arbejde med systemet . Disse er ofte knyttet til computere , GPS- systemer , PDA'er , video -spil og mobiltelefoner .

surface acoustic waves

ultralydsbølger konstant bevæger sig over skærmen . Når en finger eller pen rører skærmen , en lille smule af den bølge er absorberet. Når ændringen i bølger er anerkendt af skærmen , den registeransvarlige behandler touch begivenheden , og hvor det skete i forbindelse med , hvad der var på skærmen .

modstandsopvarmning

Flere lag er involveret i en resistiv touch screen . To lag består af metallisk materiale , der kan lede strømmen . Disse to lag er adskilt af en kløft . Når en finger rører ved skærmen , det forårsager de to lag i forbindelse med dette punkt . Dette ændrer elektrisk strøm , og kaldes en touch begivenhed .

Kapacitive

Den touch-screen panel har en isolatør lag , der er belagt med en dirigent . Ofte er glas brugt som isolering og indiumtinoxid som dirigent . Når en finger rører ved skærmen , den fordrejer den elektrostatiske felt på dette punkt . Dette giver en ændring i kapacitans .

Infrarød

LED og par photodectors bruges rundt i kanten af skærmen , når du bruger infrarød teknologi . Dette kan afsløre eventuelle røre , uanset om det er fra en kuglepen , finger eller stylus . Når elementet rører skærmen , er den varme forskellen målt som et tryk begivenhed . Denne teknologi bruges normalt til udendørs touch -skærme .

Optisk Imaging

Dette er den nyeste teknologi , der anvendes i touch-skærme , som de bruger billedsensorer på hjørnerne af skærmen . Denne skærm er bagbelyst og touch er registreret som en skygge . Dette er en populær teknologi til touch -skærme , fordi det er overkommeligt , alsidig og kan bruges til alle de forskellige skærmstørrelser .

Touch-Screen Layers

Fire forskellige lag findes typisk i en touch screen , men det varierer afhængigt af om den anvendte teknologi. Det øverste lag er lavet af polyester , som har en ledende metalbelægning . Så er der en lim, der fungerer som en spacer . Det næste lag er lavet af glas og derefter en anden lim lag bruges til montering af glas .


Previous:nothing Next:installere et trådløst PCI-kort til en stationær 

Kommentarer

Code:
change