Acer Aspire 3680 specs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-27

Acer Aspire 3680 er en low-end bærbar , der effektivt udfører de grundlæggende funktioner . Men det er ikke ideelt til spil , der kører flere programmer, eller noget andet , der tager en betydelig mængde RAM og processorkraft . Hvis dit behov ikke er ud over grundlæggende tekstbehandling og Internet-browsing, Acer Aspire 3680 er en seriøs udfordrer til dig at overveje . Selv om det i øjeblikket er afbrudt , kan Aspire 3680 købes brugt .

Processing

Acer Aspire 3680 -processer sine vigtigste funktioner med en Intel Celeron -processor , der arbejder på 1,46 , 1,60 eller 1,73 megahertz . Hvad vigtigere er, processoren indeholder en 1 megabyte cache , der besidder nyligt anvendte oplysninger . Den nyere brugte oplysninger, der opbevares , jo hurtigere processoren kan få adgang til det , hvilket igen fører til mere effektiv behandling og en hurtigere computer .

Hukommelse

Acer Aspire 3680 leveres med 512 MB Double Data Rate ( DDR ) random access memory (RAM ) , men kan opgraderes til 2 GB hukommelse . RAM er som computerens midtvejs- hukommelse ( cache er korttidshukommelsen ) . En tilstrækkelig mængde af RAM gør processoren mere effektiv ved at reducere sit behov for at få adgang til harddisken . Slutresultatet er en hurtigere computeroplevelse . Mængden af omfattede RAM er et rimeligt beløb til Acer Aspire 3680 -modeller , der kører Windows XP . Men du vil sikkert gerne tilføje mere RAM , hvis du kører Vista .Acer Aspire 3680 leveres med en 40 gigabyte harddisk , som er nok til at holde omkring 20 film .

Display og Input

Acer Aspire 3680 har en 14,1- tommers LCD- skærm . Det omfatter en touchpad for at flytte musemarkøren . Den har tre USB- stik og en Ethernet- port . Den indeholder også en indbygget trådløs 802. 11b /g Internet modtager .

andre specs

Acer Aspire 3680 vejer 5,28 £ . med batteriet . Det kommer med enten en 4, 6 eller 9- cellers batteri , og den 6- cellet batteri holder to-og-en- halv time . Den leveres med Windows XP eller Vista-operativsystemet , afhængigt af modellen .


Previous:nothing Next:Asus Eee PC tastatur fejlfinding 

Kommentarer

Code:
change