Asus Eee PC tastatur fejlfinding

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-27

Uanset om du bruger din Asus Eee PC til hjemmet , til skolen eller på kontoret , tastaturet er en integreret del af billedet . En enkelt stikker eller reagerer nøgle kan gøre hele computeren ubrugelig , så når du først registrerer et problem med det tastatur, du har brug for at finde og løse problemet med det samme . Hvis du ignorerer et problem med en eller to taster kan forårsage større problemer ned den linje , som de samme ting , der forårsager en eller to nøgler til at holde fast kan sprede sig til tilstødende nøgler samt

Du skal bruge: .
Trykluft .
Lille flad skruetrækker .
Pincet .


1 .
Log på din Eee PC og åbne en tekst editor som Wordpad eller Notepad , eller et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word . Test hver af de nøgler og lave en liste over dem, der står fast eller ikke reagerer .
2 .
Luk din Eee PC og fjern tastaturet . Ryst tastaturet kraftigt at løsne akkumulerede støv og snavs , derefter vende tastaturet på hovedet at lade det falde bort .
3 .
Spray hele tastaturet med en dåse komprimeret luft . Hold kan omkring 12 inches væk fra tastaturet og i en 45 graders vinkel til tasterne . Giv hvert problem nøglen en ekstra sprøjte af komprimeret luft .
4 .
Vend tastaturet på hovedet og ryst den for at fjerne snavs og madrester løsnet af trykluft . Sæt tastaturet til computeren og genstart computeren .
5 .
Test hver af nøglerne igen og lave en liste over dem , der stadig ikke fungerer . Sluk computeren og fjern tastaturet .
6 .
Sæt en lille flad skruetrækker under hvert problem nøgle og bruge en pincet til at fjerne snavs eller madrester under nøglen . Gentag processen med hver af problemet nøgler , derefter teste tastaturet igen .


Previous:nothing Next:fejlfinding af HP Deskjet 610cl printer 

Kommentarer

Code:
change