HP Deskjet 3845 vil ikke slette printopgaver

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-21

HP Deskjet 3845 printer virker med den vedhæftede computerens udskriftskøen til at forvalte udskriftsjob effektivt . Udskriftskøen beslutter, hvilke udskriftsjob skal behandles først af printeren . Hvis printeren støder på et problem , som et papirstop , vil udskriftskøen bevarer den verserende udskriftsjob , indtil printeren viser at problemet er blevet løst . Hvis printeren ikke vil slette gamle udskrivningsjob , vil du ikke være i stand til at behandle nye udskriftsjob anmodninger
1 .
Klik på Windows ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen . Klik på højre pil og vælg " Genstart ".
2 .
Dobbeltklik på printerikonet i nederste højre hjørne af skærmen , når systemet er færdig genstart. Hvis der ikke udskriftsjob vises i det vindue, der åbnes , fortsætte udskrivningen normalt .
3 .
Kontroller USB kabel, der forbinder printeren til computeren , og sørg for begge tilslutninger er sikre . Udskift kablet, hvis du ser nogen tegn på skader , eller prøv at skifte port, du kablet i på computeren .
4 .
Klik på Windows ikonet og vælg " Enheder og printere . " Højreklik Deskjet 3845 ikon , hvis der ikke er nogen grønne markering ud for det , og derefter vælge " Indstil som standardprinter "i pop-up -menuen .
5 .
Højreklik på printerens ikon igen og vælg " Se , hvad der udskrives . " Vælg " Printer " og klik på ethvert markeringer , der vises ved siden af " Stop udskrivning " eller " Brug printer offline " for at fjerne disse markeringer .
6 .
Kontroller, at printeren er tændt på og tag netledningen fra bagsiden af printeren. Tag netledningen ud af stikkontakten , vente 15 sekunder , så sæt netledningen tilbage i væggen og printeren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere et tastatur på en sony 

Kommentarer

Code:
change