HP LaserJet instruktioner

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-01

Ligegyldigt hvad du bruger din HP LaserJet printer til , at sætte den rigtigt op er afgørende. I det lange løb det tager meget længere tid at fejlfinde en dårlig printerinstallationen end at sætte printeren ordentligt op fra starten . HP LaserJet printere er typisk meget pålidelige og holdbare , men kun hvis de er omhyggeligt vedligeholdt og plejet
1 .
Sæt printeren på en solid overflade som kan bære vægten . En stor-format laserprinter kan veje flere hundrede pounds , så en fast overflade er af afgørende betydning .
2 .
Sæt netværkskablet i printerens netkort , hvis printeren er at være en del af din virksomheds netværk . Ellers slutte printeren kablet til bagsiden af printeren .
3 .
Sæt den anden ende af printerens kabel til din computer, hvis printeren skal være lokalt tilknyttede . Spring dette trin over, hvis printeren er tilsluttet netværket .
4 .
Åbn tonerkassetten døren og indsæt tonerkassetten . Denne dør er typisk placeret enten på forsiden eller på højre side af LaserJet printeren . Sørg for at fjerne alle emballeringsmaterialer brugt til at beskytte tonerpatronen i transit . Denne emballage materiale er typisk farvet orange for at gøre det lettere at få øje på .
5 .
Skub papirskufferne ud og fylde dem med papir . Fyld ikke bakkerne hele vejen til toppen --- dette kan medføre papirstop og forkert indføring . Kontroller, at papirstyrene sidder tæt mod stakken .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter printhovedet på en BJC -80 

Kommentarer

Code:
change