Hvordan rengør jeg dot - matrix og laser printere ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-02

Rengøring af printeren , om det er en laserprinter eller en ældre dot-matrix-stil printer , er det vigtigt at holde det kørende . For dem der ikke kender , dot en matrix printer bruger en række stifter , enten ni eller 24 pins , i at gøre billeder på et stykke papir . Sådanne printere plejede at være ret almindeligt i folks hjem og kontorer , men i dag er de henvist til speciale anvendelser som inkjet-og laserprintere har overtaget . I begge dot-matrix og laser printer tilfælde , selv om rengøringsprocedurer er stort set de samme .
1
Sluk printeren , og tag det fra strømforsyningen .
2 .
Dyp din klud i alkohol , og forsigtigt rengøre ydersiden af printeren .
3 .
Åbn din printer . ( I begge typer af printer , bør der være en dør at beskytte indersiden mekaniske dele . )
4 .
forsigtigt rense printhovedet af din dot-matrix printer med en alkohol-podet klud . Undgå båndet . Hvis det er nødvendigt , bør du fjerne båndet under rengøring . I tilfælde af en laserprinter , ren forsigtigt de indre dele af printeren ( undgå fuserrullen ) med en ren klud . Dyp ikke klud i sprit .
5 .
Luk printerens døren . Tilslut strømmen .
6 .
Sæt printeren til rengøring tilstand ( hvis det har sådan en tilstand ) . Når rengøringen tilstand er afsluttet, kan du gå tilbage til at bruge din printer som sædvanligt .


Previous:nothing Next:hvordan du opdaterer en video kort til en gateway M360 

Kommentarer

Code:
change