Sådan fejlfinder du en hk T610

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-16

HP Designjet T610 printer har mulighed for at udskrive fuld farve billeder på medier , der er op til 24 inches lang . Printeren sluttes til en computer meget gerne andre printere , gennem hjælp af en printer kabel og drivere installeret på computeren . Mens T610 kan virke mere kompliceret end en lille desktop printer , kan du stadig fejlfinding af problemer med printerens drift. Disse spørgsmål kan løses let , du sparer udgifterne til professionelle reparationer

Du skal bruge: .
Microfiber klud

Papir James i Printer


en .
Tryk printerens " Power " knappen på kontrolpanelet for at slukke printeren . Sørg for, at lyset i " Power " knappen slukker , før du fortsætter .
2 .
Løft printerens topdæksel , og lad det hvile på sine hængsler. Bevæg patronen transport til højre side af maskinen , ikke tvinge det , hvis transporten er gået i stå.
3 .
Træk op på den blå plastik håndtag placeret på venstre side af printerens tilfælde. Træk enhver stak papir , du ser ind i printerens ruller , og sørg for at fjerne selv små stykker papir .
4 .
Træk papirfremføring i maskinen ud af foderet område på bagsiden af printeren . Også , trække enhver papirfremføring til produktionen området .
5 .
Skub det blå håndtag tilbage til sin oprindelige position og luk printerens topdæksel .

Ink Plamager på Udskrifterne


1 .
Tryk på knappen mærket med et "jeg " at se, hvad papirtype , at printeren er indstillet til , og sørg for at det passer , hvad du bruger . Fortsæt med at trykke på " I " knappen for at skifte papirtype , hvis det er nødvendigt .
2 .
Vend det papir, du bruger til at udskrive 90 grader , hvis du ikke bruger en papirrulle . Orienteringen af papiret 's fibre kan påvirke blæk absorptionen .
3 .
Skift det papir, du bruger til at en, der er tykkere for at øge blæk absorption , hvis du stadig se plamager i udskrifter . Tryk på " I " knappen for at vælge en papirtype , der er tyndere end det papir, du bruger for at mindske mængden af blæk i printeren bruger og undgå mere blæk plamager .
4 .

Sluk printeren og åbn topdækslet . Rense ud glaspladen , eller den lange og flade metal stykke bag patronen transport 's vej , med en ren mikrofiber klud , og sørg for ikke at røre skum mellem valsen 's ribben .
5 .
Har printeren serviceres af en kvalificeret tekniker , hvis du fortsætter med at se blæk plamager på udskrifterne .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en Dell Latitude docking station 

Kommentarer

Code:
change