Sådan kører triple skærme

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-22

Fremskridt i skærm og grafikkort -teknologi giver kører tre skærme på en moderne computer . Ved at opgradere din computers evne til at håndtere flere video -streams , kan du oprette en tre-skærm system , der tillader dig at have væsentlige i tre særskilte desktops , der kører samtidig . Mens softwaren på din computer vil tage sig af at udvide skrivebordet på tværs af disse skærme , skal du sørge for din computer kan håndtere den ekstra belastning

Du skal bruge: .
Digital videokort udgang for hver skærm .
Strømstødssikring.


1 .
Installer skærmkort i din computer, så hver skærm har en digital videoudgang . Moderne computere leveres med mindst én , som regel to , hvilket nødvendiggør montering af kun en eller to kort .
2 .
Tilslut en overspændingsbeskyttelse, og sæt alle strømforsyninger af skærmene ind i det . Sæt monitorer til den digitale video output -porte på din video -kort .
3 .
Tænd overvåger alt på , og tænd computeren .
4 .
Højreklik på skrivebordet og vælg "Egenskaber "fra menuen . Vælg " Indstillinger " og derefter " Displays " , fra den resulterende menuerne .
5 .
Vælg en af dine andre skærme fra drop-down menuen , og klik på " Udvid Windows-skrivebordet over denne skærm . " Gentag denne handling for den anden skærm for at køre en triple- skærm system .


Previous:nothing Next:hp 3700 color laserjet fejlfinding 

Kommentarer

Code:
change