andet kabel stik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-25

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker

I dag er kabelstikkene designet til brugervenlighed , men kabler er kun nyttig, hvis du har det rigtige stik for den enhed, du bruger . Det er godt at kende forskellen mellem kabeltyper , så du får det udstyr , du skal bruge din elektroniske enheder .

Lyd Kabler

Audio kabler tendens til at være " mandlige " og er nemme at tilslutte og træk uden at skulle vride eller manipulere stikket på nogen måde . En af de mest almindelige kabler af denne type er 3 . 5mm kabel , som anvendes til mono og stereo audio -enheder , ofte som en line- out forbindelse til hovedtelefoner eller højttalere . Andre lydkabler omfatter ¼ tommer spids , ring og ærme ( TRS ) stik , der anvendes i musikinstrumenter og forstærkere , og XLR -stik , som omfatter en tre-bens forbindelse, der bruges i professionelle audio- enheder som mikrofoner og forstærkere .

USB kabel

Universal Serial Bus ( USB ) kabler bruges til at forbinde computere til eksterne enheder som printere og scannere , og er så almindeligt anvendte at de fleste computere leveres med flere indbyggede USB -porte . USB A-og B-type kabler brug friktion i stedet for stifter eller skruer til at holde forbindelsen på plads , og er nemme at sætte stikket i og ud . Micro-USB- kabler er mindre , og ofte bruges til at oplade mobiltelefoner og PDA'er .

Videokabler

Video kabler er mere tilbøjelige til at have ben eller anden form for låsesystem , og er en vanskeligere at bruge end USB og audio -kabler . RF ( F-Type ) stik er en af de mest almindelige video -kabler-det er det stik bruges på koaksialkabler til kabel- tv og antenne . De skal skubbes ind i et koaksialkabel havn og skruet i tæt for de bedste resultater . BNC kabler er en anden type stik der anvendes på koaksialkabler , og er ofte brugt på højere -end video -enheder , såsom CCTV og overvågningskameraer .


Previous:nothing Next:hvordan man backup hele drevet 

Kommentarer

Code:
change