anvendelser af en stregkode scanner

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-18

Baren Scanneren bruger en laser til at hente data indlejret i en stregkode . Det første gang så almindelig brug i 1967 på en Kroger købmand i Cincinnati , men teknologien faktisk begyndte udviklingen næsten to årtier tidligere af to studerende ved Drexel Institute of Technology i Philadelphia . Mens stregkode scanner er blevet allestedsnærværende ved kassen står rundt om i verden , det tjener en række andre formål som godt .

Point of Sale

Den originale og stadig mest anerkendte brug af en stregkode scanner er som en point- of-sale , eller POS , enhed . Det lyder priser og beskrivelse information indlejret i stregkoden på en detail objekt . I købmandsbutikker, kan det simpelthen være beskrivelse og pris , men i stormagasiner , kan det optage yderligere oplysninger, såsom størrelse og farve .

Shipping

Postvæsen og internationale rederier som DHL og FedEx brug stregkoder udstrakt . Med en hurtig scanning , kan pakker og breve sorteres efter destination , og en indlejret adresse kan vises på en computerskærm med meget mere klarhed end et håndskrevet adresse etiket . På det sted, levering , er stregkoden scannet på tidspunktet for undertegnelsen , også bidrager til at undgå og spore svindel .

Inventory

En af de primære fordele ved stregkode scanner er at fjerne menneskelige fejl fra optælling og sortering processer , og det er mest rammende bruges , når du tager opgørelse . Informationsteknologi afdelinger bruger stregkoder til at holde styr på ressourcer i en virksomhed . Forsendelse lagre bruge stregkoder til at holde løbende totaler af deres produkt. Sælger og detailhandel virksomheder kan bruge stregkoder , så de ved, hvornår de har brug for at bestille flere vare .

Hospitaler

Stregkodescannere anvendes bredt på hospitaler til almindelige opgaver , såsom opgørelse , men også for unikke formål, herunder sporing af dokumentation og medicin , og især , mærkning patienter . Nogle hospitaler bruger stregkode -teknologi på at identificere patienter armbånd , så personalet hurtigt finde ud af grundlæggende oplysninger om en patients behandling eller tilstand uden at behøve at tjekke et diagram .


Previous:nothing Next:den hurtigste bærbare computere 

Kommentarer

Code:
change