eksempler på ssl stik

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-03

SSL , eller Secure Socket Layer , er en protokol til formål at fremme sikker dataoverførsel på tværs af en web- browser og server . De data er krypterede at undgå at blive adgang til fra andre net kilder . Både klient og server modtage en krypteringsnøgle til at læse hver besked . Mange e-handel projekt bruger SSL -certifikater til at beskytte kritiske finansielle dataoverførsler , som udløser webbrowseren til at gennemføre transaktioner i henhold til " https " præfiks , som bruges til at vise en sikker forbindelse .

Organisatorisk Valideret ( OV ) SSL -certifikater

OV SSL -certifikater bruges i vid udstrækning til web portaler involverer millioner af transaktioner per dag . Nøglecentre ( CA ) får adgang til WHOIS domæne -databasen for at kontrollere den lovlige legitimationsoplysninger af erhvervs-og web- portaler . De myndigheder kontrollerer erhvervslivet kontaktoplysninger, fysisk adresse, webstedsadresse og andre detaljer . Efter kontrollen , er en OV SSL-certifikat udstedt til kunden med et abonnement periode . Verifikationsprocessen omfatter validering af juridiske dokumenter , såsom Vedtægter og retspolitik . De er dyre , fordi de både sikre de transaktioner og give retten til webmaster at eje domænenavnet adresse . Efter installation , vises en sikker forsegling tegn på hjemmesiden med SSL logo .

Domain Valideret ( DV ) SSL -certifikater

DV SSL certifikater er en foretrukne valg for ikke-e-handel corporate sites . CA kontrollerer domæne og hjemmeside -adresse i WHOIS databasen og udsteder DV SSL-certifikat . Hovedformålet med dette certifikat er at øge identitet sikkerhed og corporate brand værdi . Den algoritme, der bruges i en DV SSL certifikat er mindre kompliceret end i en OV SSL-certifikat . Omkostningerne ved en DV SSL certifikat er også lav i forhold til en OV SSL- certifikat .

Extended Validation ( EV ) SSL -certifikater

Extended Validation , eller EV SSL , certifikater er den nyeste type af SSL certifikat . Udviklere har tilføjet ekstra sikringsniveauer til algoritme . Den sikkerhed ramme overholder Industri Certification retningslinjerne udstedt af godkendte leverandører og netudbydere . Certifikatet indeholder funktioner såsom farve flag for at angive bruddet i sikringsniveauer . Et rødt flag vises på brugerens browser, når adgang til et websted er inficeret med ondsindet kode . Browseren viser et grønt flag for at sikre kunden får adgang til en SSL -verificerede hjemmeside. Mange erhvervskundeområdet og e-handel portaler har valgt EV SSL- certifikat til at modtage alle de ydelser , der tilbydes af OV og DV versioner .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer virtuelle printer porte 

Kommentarer

Code:
change