fejlfinding af HP Deskjet 610cl printer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-26

Uanset hvornår du har købt din HP Deskjet 610Cl printer eller hvad du bruger det til , at vide, hvordan du foretager fejlfinding og løse fælles problemer kan du spare både tid og penge . Udgifter til professionel service på en lille printer som HP 610Cl ofte er højere end prisen på en ny printer og ringer efter service kan være meget tidskrævende så godt. At lære at identificere og løse fælles problemer på egen hånd er den bedste måde at holde din printer op at køre

Du skal bruge: .
Vatpinde
Varmt vand .
Lille vakuum .
Blød klud .

kommunikationsproblemer


1 .
Tryk på " Power " knappen på printeren , og hold den , indtil en testside begynder at udskrive . Hvis testsiden udskrives , du ved , at problemet ligger hos kommunikationen mellem printer og pc .
2 .
Klik på " Start " knappen på din pc og vælg " Kontrolpanel . " Dobbeltklik på " Administrative Tools " og derefter " Tjenester ". Rul ned til " Print Spooler " service og sørg status siger " Startet . " Højre- klik og vælg " Start " , hvis tjenesten ikke kører .
3 .
Fjern og Genanbring printerkablet på printeren og PC enden. Sørg kablet er sikkert fastgjort i begge ender . Send udskriftsjobbet igen . Hvis printeren stadig ikke reagerer , skal du måske udskifte printerkablet .

Udskriftskvalitet


1 .

Åbn topdækslet på printeren og vente på, at blækpatronerne for at flytte til centrum . Vip patronerne fremad og løfte dem forsigtigt ud af printeren .
2 .
Vend blækpatronen, så den metalplade vender mod dig . Svaber metaloverfladen med en vatpind dyppet i varmt vand . Fortsæt rengøring af kassetten , indtil alle blækrester og papir støv er fjernet .
3 .
Støvsug printerens indre med en lille støvsuger som den slags bruges til at rense computerens komponenter . Tør indersiden af printeren med en blød klud for at fjerne alle resterende blækrester og snavs .

Papirstop


1 .
Fjern alt papir fra papirstøtten skuffen, og sæt den til side . Flyt papirstyrene så langt ud som de vil gå .
2 .
Luft papiret grundigt og fjern eventuelle sider , der klistrer sammen . HP Deskjet 610Cl er meget følsom over for fugt i papiret , og at fugt kan få den til at trække mere end ét ark igennem på et tidspunkt .
3 .
Opdater papirbakken , og skub papirstyrene over , indtil de sidder tæt mod papiret , uden at skubbe den op i midten.
4 .
Tag printerens og lad det være slukket i mindst et minut, hvis papiret jam lys blinker stadig . Dette lys er ikke altid slukkes, når papirstoppet er fjernet . Sæt printeren tilbage i og papirstop lyset skal slukkes.


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en AMD Athlon XP processor 

Kommentarer

Code:
change