flash drev , der arbejder med færdige boost

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-21

ReadyBoost er en ny funktion i Windows Vista , der vil bruge en USB- hukommelsesenhed , såsom en 1Gb USB-nøgle , for at øge hastigheden på dit system . Det placerer almindelige og ofte brugte filer på din USB- enhed til at få adgang til dem der i stedet for med disken harddisk . Mange typer af eksterne enheder arbejde med ReadyBoost , og programmet vil give dig besked , hvis kravene er utilstrækkelige , når du sætter det i.

Grundlæggende krav

En harddisk skal være mindst USB 2,0 og har 256 MB ledig plads . Det skal være i stand til at 2. 5Mbps for 4kb tilfældige læser og 1. 75Mbps for 512kb for tilfældige skriver hele enheden . Disse specifikationer kan findes på enhedens emballage eller kan fås ved henvendelse til producenten ved at ringe eller besøge deres hjemmeside .

Nogle enheder kan mærke de læse /skrive hastighed over disse grundlæggende krav og stadig ikke arbejde med ReadyBoost . Dette skyldes , at etiketterne kan være tegn på " sekventiel " hastighed , mens ReadyBoost har " tilfældige " hastighed krav .

Avanceret Specifikationer

Den største brugbar hukommelse tildeling til ReadyBoost er 4Gb skyldes FAT32 filformat , mens den anbefalede størrelse er lig med din nuværende RAM . Kun én flashdrev understøttes pr brug. Programmet understøtter visse SD-og CF- kort modeller , ud over at de fleste USB -nøgler.

Hvad vil ikke virke

Nogle eksterne USB- kortlæsere , der vises et tilsluttet drev med intet kort i dem, kan ikke blive støttet med ReadyBoost . Desuden er MP3 -afspillere , som f. eks en iPod , ikke støttede eller er HDD drev .

Når enheden er tilsluttet , ReadyBoost vil varetage sin hastighed test på enheden . Hvis det ikke består prøven , har programmet ingen valgmuligheder, som kan justeres til at lade det blive brugt med det .


Previous:nothing Next:specs for en thinkpad T41 

Kommentarer

Code:
change