hp 3700 color laserjet fejlfinding

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-22

HP Color LaserJet 3700 printer giver fuld farve dokumenter og billeder ved hjælp af flere farver toner . Printeren har mulighed for at tilslutte til et netværk via en Ethernet- forbindelse , så flere brugere at udskrive dokumenter . Printeren håndterer større mængder udskriftsjob end desktop printere , men lejlighedsvis kan du løbe ind i problemer med printeren , der bringer udskrivning i stå . Printerens skærm vises normalt en fejlmeddelelse , der hjælper dig med at vide , hvordan du foretager fejlfinding af situationen .

Papirstop


1 .
Fjern alt papir fra printerens papirskuffer . Nå inde i skuffen , og træk enhver stak stykker papir indeni , idet man ikke rive dem .
2 .
Åbn en ny pakke af papir og læg det i skuffen , og sørg papirstakken ikke går over højden fanerne i skuffen . Prøv at udskrive igen ved at trykke på knappen med hakket at afgøre, om det jam var kun i papirskuffe området .
3 .
Tag alt det papir der sidder i printerens output -området . Åbn printerens bageste gennemslag dør og trække enhver fast papir i rullerne .
4 .
Luk gennemslaget bagdør og åbne det nederste bageste dør . Tryk ned på de to grønne håndtag , og træk derefter en stak stykker papir og tryk håndtag op igen.
5 .
Sluk printeren og trække op i den nederste bagdæksel som du skubbe på tappen på venstre side af døren for at fjerne den fra printeren . Træk op både af de blå låse inde i printeren , og tag Fuserenheden fra indersiden af printeren .
6 .
Tryk den sorte faner på Fuserenheden , løft derefter fanerne op for at åbne forsamlingen . Træk enhver stykker papir indeni , derefter geninstallere Fuserenheden i printeren, så den klikker på plads . Geninstallere bagdøren , som du skubber ned på tappen på venstre side af døren , tænd derefter printeren igen , og tryk på knappen med flueben .

Printer Springer Udskrift Sider Efter Papir er suppleres op


1 .
Tryk printerens " Menu " -knappen. Brug piletasterne til at fremhæve " Sæt enheds "og derefter trykke på knappen med hak .
2 .
Brug pil ned for at fremhæve " System Setup " og derefter trykke på knappen med hakket . Brug piletasterne til at fremhæve " Jam Recovery " , og tryk derefter på flueben -knappen.
3 .
Tryk på pileknapperne for at markere " On ", og tryk derefter på knappen med hak . Udskriv dokumentet , så du har alle siderne .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fastsætte en papirstop på en HP Deskjet 300 

Kommentarer

Code:
change