hvordan du opdaterer driverne til en 5590 scanjet

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-18

HP Scanjet 5590 giver dig mulighed for at scanne store stakke af papir hurtigt ved hjælp af automatiske dokumentføder . Scanneren har også en stor låg , som du kan åbne for at afdække den scanning glas , hvor du kan lægge ulige -formet originale dokumenter med forsiden nedad til scanning . For at scanneren til at kommunikere korrekt med alle computere den er tilsluttet , skal computeren have det nuværende sæt af drivere til 5. 590 eller fejl kan påvirke scannerens drift
1 .
Tænd Scanjet 5590 og computeren . Tag USB -kablet mellem enhederne på dette tidspunkt .
2 .
Åbn computerens webbrowser og gå til Hewlett Packard 's hjemmeside . Klik på " Support og drivere ", så skriv Scanjet 5590 i det tomme felt og klik på " Næste ".
3 .
Vælg din computers operativsystem fra drop -down menuen på følgende side og klik på " Næste ". Klik på plus- tegnet ved siden af " Drivers ".
4 .
Klik på " Download " knappen ved siden af fuld- funktionen driver og softwarepakke mulighed i den udvidede liste . Vælg et sted at gemme installationsfilen software på computeren , og klik derefter på " Gem ".
5 .
Find installationen mappe på computeren og dobbeltklikke på installationssoftware- ikon . Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen .
6 .
Sæt USB- kablet i computeren og scanneren , når installationen softwaren er færdig .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en macbook til en iPhone Bluetooth 

Kommentarer

Code:
change