hvordan du udskriver cd labels med fotos

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-09

Udskrivning din egen cd-labels med fotos kan være en sjov og givende oplevelse med den rigtige viden og værktøjer . Du kan tage familiebilleder og tilføje dem til en dvd eller cd-samling af billeder og videoer . Føje fotografier til en cd eller dvd med cd-etiketter er lige så let som skræl og indsæt

Du skal bruge: .
cd-etiketter
Printer.
Image program /CD label software .
Billeder .
CD eller DVD .
Papir .


1 .
Begynd med at kigge på pakken din cd labels kom ind at se om det har instruktioner om , hvordan du udskriver eller bruge en skabelon kilde . Hvis ja, vil du ønsker at besøge producentens websted og følge dens anvisninger . Hvis ikke , gå videre til den næste skridt .
2 .
Download skabelon til din cd-etiketter fra steder såsom Avery. com , WorldLabel. com og OnlineLabels. com . Når du har din skabelon , skal du åbne det i dit billede program eller en cd mærkning software . Åbn de billeder, du vil føje til etiketter ved hjælp af et foto program . Et par ordentlige programmer Gimp. org , Paint. NET og Photoscape. org for online -adgang.
3 .
Juster af udskriftskvaliteten på billederne for at mindst 96 DPI . Gå til " Edit Image " fundet i proceslinjen af foto programmet , klik på " Juster billedstørrelse " og ændre DPI opløsning . Deres særlige foto -program kan have yderligere instruktioner om at gøre dette . Gem billedet på en let at huske placeringen .
4 .
Gå til cd mærkning softwaren eller i dit tekstbehandlingsprogram . Her skal du åbne den skabelon ved at trykke "Filer" og "Åbn " og derefter udpege placeringen af skabelonen . Hvis din software er skabelonen indbygget , bare åbne skabeloner og vælge den rigtige til dine etiketter .
5 .
" Klik "indsættes , og vælg det billede , du vil føje til etiketten . Juster billedet i overensstemmelse hermed, at sikre, at de dele af billedet , du ønsker set på etiketten er i det trykte område linjerne .
6 .
Udskriv en prøve etiket på en almindelig ark papir , skal du kontrollere , at billedet viser korrekt, og at placeringen er, hvor du ønsker det . Derefter indlæse cd-etiketter i printeren , og sørg for de er på linje med printerens papirstyret . Udskrive ét ark af etiketter ad gangen og give dem tid til at tørre helt .

gode råd og advarsler


 • må ikke genbruges cd etiketark.
 • Må ikke skrælle og sted mærkaterne på cd'er og derefter fjerne dem , da det vil skade din disk .


 • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller Epson-printere   

  Kommentarer

  Code:
  change