hvordan du udskriver på kartotekskort med en hp7260

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-27

HP Photosmart 7260 har mulighed for at udskrive på en række forskellige medietyper og størrelser, herunder kartotekskort . De 7260 kan udskrive en lille tekst eller billeder på kortene i enten sort blæk eller en række forskellige farver , afhængigt af dine præferencer . Du skal være forsigtig , når du håndterer frisk-trykte kort , og måske lade dem i udbakken i fem minutter, da blækket på frisk-trykte kort kan stadig være våd , og kan nemt smøre hvis du rører ved det .
1 .
Tænd for printeren og computeren . Åbn det program , du vil bruge til at udskrive på kartotekskort .
2 .
Klik på " Filer " øverst i vinduet og vælg " Udskriv ". Sørg for, at 7260 er valgt i pull -down menuen og klik på " Egenskaber ".
3 .
Vælg " Papir "fanen og vælge størrelsen af kartotekskort i " Størrelse " pull -down menu . Klik på " OK " for at gemme dine indstillinger .
4 .
Træk fotobakken så vidt som det vil gå og trække op på papiret fangst . Skub ud længde guide og flytte breddestyret så langt til venstre , da det vil bevæge sig .
5 .
Anbring 15 kartotekskort i fotobakken med den side , der skal udskrives nedad . Skub breddestyret helt til kanten af kartotekskort stakken og lavere papiret fangsten .
6 .
Skub fotobakken ind i maskinen så langt som det vil gå. Klik på " Udskriv " i vinduet på computerens skærm for at starte udskriftsjobbet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan erstatte en fastnet med voip 

Kommentarer

Code:
change