hvordan man åbner en dell bærbar op til at reparere de vigtigste bestyrelsen

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-11

Du kan åbne din bærbar Dell-computer til at gøre de vigtigste bord reparationer selv . Processen med at åbne en Dell bærbar er lige så let som at fjerne et par skruer og glide ned nogle covers. Ved at tage sig af laptop reparationer i dit hjem , du sparer penge fra en bekostelig tekniker besøg . Du kan også spare tid . I stedet for at lade din laptop i flere dage på værkstedet , kan du blive surfer på nettet eller forarbejdning ord igen i slutningen af dagen

Du skal bruge: .
Precision skruetrækker

<. br > 1 .
Tag den bærbare computer fra væggen og fjerne batteriet . Sørg for, at ingen andre strømkilder er vedlagt.
2 .
Ground dig selv ved at berøre en dørhåndtag eller andet metal jorden . Under laptop reparationer , holde en hånd eller finger rører ved metalrammen at holde jordforbindelsen .
3 .
Flip den bærbare computer , så bunden vender opad . Find de vigtigste ydre karmskruer placeret i de fire hjørner på undersiden af den bærbare computer . Fjern skruerne med præcision skruetrækker og sæt dem til side på et sikkert sted til senere genmontering .
4 .
Fjern bunden af den bærbare computer sagen ved nysgerrige det off. Brug en fingernegl , skruetrækker eller andet værktøj , der vil hjælpe dig med at fjerne bunden af sagen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan slutte eksterne højttalere til en bærbar computer med usb 

Kommentarer

Code:
change