hvordan man backup hele drevet

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-25

En computer 's harddisk kan gå ned på næsten enhver tid . På grund af stress , der konstant bliver placeret på rotation af drevet , i de fleste tilfælde er det et spørgsmål om hvornår , og ikke hvis , vil din harddisk svigte . Som et resultat , bakker op hele din harddisk en vigtig opgave for enhver computer bruger . Dette vil forhindre dig i at miste dine vigtige data , når din harddisk går ned . Den billigste måde at sikkerhedskopiere hele din harddisk er ved at købe en ekstern harddisk og kopiere dine filer på den .

Du skal bruge:
Ekstern harddisk


1
Køb en ekstern harddisk . . Sørg for, at mængden af hukommelse på din eksterne harddisk er lige så stor som den harddisk, som du sikkerhedskopierer . Fra september 2010 , en ekstern harddisk , der kan rumme op til 250 GB hukommelse koster omkring 70 dollar . Dog kan salget på eksterne harddiske sænke prisen eller give dig mulighed for at købe en ekstern harddisk med en større mængde hukommelse for mindre .
to .
Sæt din ekstern harddisk til din computer via computerens USB- port . Når du tilslutter den eksterne harddisk , software fra den eksterne harddisk vil uploade på din computer . Hvis din computer spørger, om du vil installere ny hardware , skal du trykke på " Yes " for at acceptere installationen . I et øjeblik , vil du kunne få adgang til din eksterne harddisk .
3 .
Åbn din eksterne harddisk . En tom mappe vil åbne på skrivebordet . Kopier indholdet af computerens harddisk og indsætte det i den mappe, der linker til din eksterne harddisk . Overførslen af filer vil tage tid , afhængigt af hvor mange filer du skal kopiere for at sikkerhedskopiere hele harddisken . En statuslinje viser hvor meget tid der er tilbage i din filoverførsel .
4 .
Fjern den eksterne harddisk . Klik på det eksterne harddisk , og tryk på muligheden for at "Fjern " harddisken . Efter et par øjeblikke , vil din computer advare dig , at du nu kan fjerne hardwaren . Fjern harddisken og gem den et sikkert sted .


Previous:nothing Next:instruktioner om hvordan man kan klare en computer harddisk 

Kommentarer

Code:
change