hvordan man etablerer en Dell Latitude docking station

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-16

DeDell Latitude notebooks leveres med mulighed for at købe en docking station , der indeholder flere havne , ekspansion slots , og bugter . Dette udvider funktionaliteten i en bærbar computer ved at gøre det tilslutning og brug af periferiudstyr , såsom printere , scannere , mus og tastaturer . Dell Latitude Docking Station leveres fuldt samlet og klar til den bærbare computer og periferiudstyr skal forbindes til brug
1

Indstil Dell Latitude Docking Station på en flad , jævn overflade . Docking station leveres færdigmonteret .
2 .
Sæt strømadapteren stikket i stikkontakten på bagsiden af dockingstationen. Sæt den anden side af adapteren i en stikkontakt .
3 .
Skub Skub låsen på højre side af docking station mod bagsiden , for at låse enheden .

4 .
Power ned den bærbare computer , og fjern alt ledninger tilsluttet den bærbare computer. Fold skærmen nedad , så den bærbare computer er lukket .
5 .
Hold den bærbare computer , som sider i begge hænder . Placer bagsiden af den bærbare computer centreret mod bagsiden af dockingstationen . Sænk den bærbare computer på docking -station . Under denne proces , skal du muligvis vrikke den bærbare computer en smule for at sikre den bærbare klik eller låses på plads .
6 .
Bevæg objektglasset lås fremad for at låse Dell bærbare i docking station . Hæv skærmen .
7 .
Tryk på " Power " knappen på docking station til magten computeren . Docking station magt lys vil vende fra rav til grøn .


Previous:nothing Next:værktøjer til at bruge en tv som en skærm 

Kommentarer

Code:
change