hvordan man gør en hk gendannelse

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-09

Hewlett Packard computere kører på Microsoft Windows-operativsystemet. På grund af dette, kan du bruge Windows ' indbyggede systemgendannelse program til at nulstille computeren til en dato og tid , når computeren ikke var fyldt med virus eller spyware , der er langsommere. Du vil ikke miste nogen af dine gemte lyd , billeder og video , men for nylig har installeret programmer som skal geninstalleres
1 .
Klik på Windows " Start " ikonet. Dette er den blå knap i nederste venstre hjørne af skærmen . Skriv " Systemgendannelse " i søge- fanen og klik på ikonet med forstørrelsesglasset .
2 .
Tryk på " Anbefalet gendannelse "og klik på knappen "Næste" .
3 .
Tryk på knappen "OK" på de næste to skærmbilleder . Disse skærme vil bede dig om at bekræfte , at du ønsker at gendanne din HP computer . De er til den person , der ved et uheld snubler over systemet gendanne programmet eller er lige vænne sig til hende HP-computer .

gode råd og advarsler


 • Det kan tage omkring en time for at gendanne din HP computer .
 • HP -computere også komme med en Recovery Manager , som genskaber computeren til fabriksindstillingerne . Du kan finde det via din HP Total Care Advisor .
 • Tænd din HP computer slukket , mens det er genoprette kan beskadige harddisken .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan udvide USB-hukommelse slid slette - skrive cykler   

  Kommentarer

  Code:
  change