hvordan man kan afbryde en Seagate FreeAgent ekstern harddisk

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-05

En ekstern harddisk kan komme i handy hvis du har brug for at sikkerhedskopiere filer eller har brug for mere lagerplads end din computer kan tilbyde . Eksterne harddiske kommer i en række forskellige størrelser . Du kan vælge fra et par gigabytes til op til 2 terabyte med den nyeste teknologi . Seagate FreeAgent eksterne harddiske er nemme at sætte op og afbryde fra din computer
1 .
Klik Sikker fjernelse af hardware or Eject Media ikon i systembakken , som er placeret i nederste højre hjørne af skrivebordet i proceslinjen .
2 .
Klik på " Skub ud Seagate USB -drev. " En besked vil blive vist på skærmen fortæller dig det er sikkert at fjerne harddisken fra computeren .
3 .
Tag USB-kablet fra USB- porten på din computer eller bærbare computer.

4 .
Klik på " Start "knappen i din opgave bar for at åbne startmenuen . Du kan også skubbe din eksterne harddisk ved at klikke på " Computer ", højre-klikke enheden i vinduet Computer , og klikke på " Skub ud " fra den menu, der vises . Vent på, at meddelelsen vises , der siger det er sikkert at afbryde og tag enheden fra din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en HP Pavilion ze 2000 

Kommentarer

Code:
change