hvordan man kan beregne din diskplads

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-17

Diskplads refererer til en computers evne til at lagre data , som regel opdelt i mængden af plads brugt op, og ledig plads . Kendskab til indholdet af diskplads på computeren er vigtigt for optimal ydelse og evne til at få adgang til fremtidige programmer og software . Området af generelle oplysninger om en bestemt computer er hvor man kan finde oplysninger om diskplads , som måles i gigabytes ( GB )

PC


1 .
Klik på " Start " -menuen i nederste venstre hjørne af skærmen .
2 .
Træk musen over " Min Computer " ikonet og højre-klikke på det . Til Windows Vista, skal du klikke på " Computer " -ikonet og derefter højreklikke på " Hard Drive "-ikonet .
3 .
Vælg " Egenskaber " fra den menu, der popper op . Et vindue vises med et cirkeldiagram grafik, lister samlede diskplads , opdelt i udbredt og fri portioner .

Mac


1 .
Højreklik på Macintosh harddisk ikonet i øverste venstre hjørne og titlen med den model af computeren efterfulgt af " HD . "
2 .
Vælg " Get Info " i menuen , der popper op . Et vindue vises .
3 .
Find mængden af samlede diskplads på computeren ved siden af " Kapacitet " under " General "titel . Beløbet ved siden af " Tilgængelig " relaterer mængden af ledig plads , og det beløb ved siden af " Brugt "angiver de besatte opbevaring .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner en HP Pavilion dv7 - 1245dx sd side slot 

Kommentarer

Code:
change