hvordan man kan defragmentere bruge et andet drev

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-13

Defragging en harddisk er en del af systemvedligeholdelse for enhver Windows computer . Standard drev bruges til defragging er " C " -drevet . Du kan dog også bruge et andet drev --- gavn for brugere med et sekundært drev . Defragging en harddisk organiserer fil data, hvilket gør det hurtigere for operativsystemet at hente og indlæse filer
1 .
Klik på Windows " Start " knappen . Klik på " Alle programmer "og derefter klikke på " System Tools " og derefter klikke på " Diskdefragmentering . " Dette åbner et hjælpeprogram til at bedrage nogen disk i dit system .
2 .
Klik på det drev du vil defragmentere . En liste vises med alle drev er konfigureret på din computer , så alle drev er tilgængelige for den nytte processen .
3 .
Klik på " Defragmenter nu " -knappen for at starte processen. bedrage begynder og en status statuslinjen vises i løbet af processen .

gode råd og advarsler


  • Det kan tage flere minutter for processen at færdiggøre og fylder meget af din hukommelse ressourcer . Af denne grund , kun defragmentere en disk , når du ikke har brug for at arbejde på computeren .


  • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en kanon MX850 til dets standard     

    Kommentarer

    Code:
    change