hvordan man kan fastsætte HP LaserJet P1005 printer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-05

HP LaserJet P1005 printer bruger toner pulver til at oprette tekst og billeder på papiret, når det passerer gennem maskinen . Printeren anbringer tonerpulver til siden for at danne tekst og billeder som er instrueret af computeren . Den P1005 bruger derefter specialiserede ruller til at anvende pres og varme til siden, så pulveret obligationer med papiret og ikke smøre eller løbe. Problemer med printeren kan påvirke avisens evne til at bevæge sig gennem printeren eller kvaliteten af udskrifter , hvilket gør det nødvendigt at foretage fejlfinding af situationen .

Du skal bruge:
Microfiber klud

Løse Toner på Udskrifterne


1
Træk netledningen ud af bagsiden af . printeren . Åbn topdækslet og fjern tonerkassetten , sæt den til side og dække det med en skrot stykke papir .
2 .
Rengør papirstien og tonerpatronen område med en ren og tør microfiber klud . Udskift tonerpatronen , skal du lukke topdækslet og sæt netledningen tilbage i printeren .
3 .
Fjern alt papir fra printerens papirbakken , hvis du fortsætter med at se løs toner . Åbn en ny pakke papir , der er mærket til brug sammen med laserprintere og belastning nogle i papirbakken .
4 .
Klik på computerens vindue ikon knappen i nederste venstre hjørne af skærmen og klikke på " Printere ". Højre-klik på P1005 's ikon og vælg " Egenskaber ".
5 .
Klik på " papir " fanen og vælge den type papir, du bruger i drop -down menu . Klik på " OK " for at gemme dine indstillinger.
6 .
Tag printerens netledning fra spændingsstabilisatorer eller andre enheder , og slutte den direkte til en stikkontakt . Hvis det løs toner problemet fortsætter , skal du udskifte tonerpatronen med en ny .

Frigørelse fastklemt Papers


1 .
Tryk printerens " Power " knappen for at tænde det på, hvis du har slået printeren siden papirstoppet er opstået.
2 .
Åbn printerens topdæksel , og fjern tonerkassetten . Placer patronen på en lap papir og dække det med et andet skrot stykke papir .
3 .
Træk nogen stak stykker papir inde i printeren . Fold papiret , som du frigøre den fra printeren for at undgå spild eventuelle løse toner på papiret ind i printeren .
4 .
Sæt printerens tonerpatronen, og luk topdækslet . Sørg for, papirstopfejlen forsvinder fra computerens skærm .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overclocke Core 2 Duo 

Kommentarer

Code:
change