hvordan man kan faxe ved hjælp af en Kodak EasyShare 5500

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-09

Kodak Easyshare 5500 multifunktionsprinter er kompatibel med Mac OS X v10. 4. 8 eller nyere og Microsoft Vista OS og XP . Printeren har en høj hastighed faxmodem , 12- nummer tastatur og kan gemme op til 60 numre i telefonbogen . Efter opsætning af printeren ved hjælp af hurtig opsætning guide , der følger med det , kan du begynde at sende faxer i farve eller sort og hvid

Opløsning , farve og lysstyrke


1 .
Opsætning faxopløsningen . Tryk på " Fax " knappen på printerens kontrolpanel . Brug pilen til venstre eller højre for at ændre opløsningen til standarden, som giver den hurtigste overførsel , bøden er af høj kvalitet tekst og foto er den bedste kvalitet til faxning fotos . Tryk på " OK " når du er færdig indstilling til beslutningsforslaget.
2 .
Sæt farve til sort /hvid fax eller farve faxer . Tryk på " Fax " -knappen. Tryk på pilen ned-knappen , indtil du ser " Color ". Tryk på pilen til venstre eller hvid for at ændre farven på faxen . Tryk på knappen "OK" . Standarden er sort og hvid .
3 .
Skift lysstyrken fra menuen Fax . Tryk på " Fax " -knappen. På displayet menuen , skal du bruge pil ned , indtil du ser " Lysstyrke ". Brug pilen til højre og venstre tasterne til at ændre lysstyrken . Tryk på " OK " -knappen for at indstille .
4 .
Gem dine indstillinger for alle dokumenter ved at trykke på " Fax " -knappen. Brug pil ned-tasten for at vise " Gem indstillinger ". Brug pilen til højre eller venstre for at flytte til " Ja ". Tryk på knappen "OK" for at gemme dine indstillinger for hvert udskriftsjob .

Grundlæggende fax


1 .
Brug kontrolpanelet til at sende en fax . Placer dokumentet i den automatiske dokumentføder med forsiden opad eller på glaspladen scanneren med forsiden nedad .
2 .
Tryk på " Fax " knappen , som vil vise faxen menuen i vinduet på forsiden af printeren . Indtaste faxnummeret på tastaturet .
3 .
Tryk på " Start " knappen for at starte opkald og faxen vil gå igennem, når den anden linje svar .


Previous:nothing Next:hvordan man gør en hk gendannelse 

Kommentarer

Code:
change