hvordan man kan forbinde to mac computere med en firewire

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-27

Apple Mac OS X indeholder en start -mode kaldet " Target Disk -tilstand. " Hvad det betyder er at give dig mulighed for at forbinde to Macintosh- computer sammen med en FireWire- forbindelse ( samme funktion til en USB- forbindelse ) . Denne behandler et af Mac-computere som en regelmæssig ekstern harddisk , til nemt at gennemse og få adgang til filer . Mens der i Target Disk Mode , kan du overføre vigtige filer mellem computerne
1 .
Tilslut en enkelt FireWire -kabel til FireWire- porte for hver Macintosh- computer . Sørg for , at computere er sluttet til deres strømforsyning. Den Mac, du ønsker at overføre filer til den værtscomputeren . Mac , som indeholder de filer , du ønsker at få adgang , er målcomputeren .
2 .
Sluk målcomputeren ( forlade værtscomputeren på ) . Tænd for computeren igen og straks holde "T "-tasten . Målcomputeren vil vise en FireWire ikon . En FireWire -drev ( Target computeren) vises på værtscomputeren skrivebord (og /eller i Finder 's indholdsoversigten ) .
3 .
Dobbeltklik på den Target computeren ( FireWire-drev ) på værtscomputeren for at få adgang til filerne . Værtscomputeren behandler Target computeren som en ekstern harddisk . Filerne kan kopieres til værtscomputeren .
4 .
Træk FireWire -drev til papirkurven kan på den værtscomputeren for at skubbe Target computeren. Når udslynges , kan du afmontere FireWire kabel og strøm den anden Mac igen.


Previous:nothing Next:Acer Aspire 3680 specs 

Kommentarer

Code:
change