hvordan man kan kopiere bøger på en cd

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-22

Scanningsteknologi har åbnet op for nye muligheder i form af besparelse bøger i digitalt format . Dette giver dig mulighed for at gemme bøger , der bliver ældre , hvilket minimerer den daglige slid og ælde , der kommer med udvidet brug . Derudover scanning af bøger , som er ude af tryk , og hvis ophavsret er udløbet giver dig mulighed for at læse og dele bøger med et bredere publikum . Du behøver kun scanne bøger og gøre dem til en PDF-fil , før du brænder på en disk til distribution
1 . .
Beslut , hvilken software du vil bruge . Flere muligheder eksisterer , men det vigtigste du nødt til at beskæftige dig med , er software- programmer , der enten har OCR (Optical Character Recognition ) eller digital billedbehandling kapaciteter . Hvad dine mål er for projektet , vil afgøre, hvilken du vil bruge . Hvis du vil have evnen til at manipulere den tekst , du ønsker OCR . Det vil scanne oplysningerne i som tekst . Hvis du bare vil have en kopi af den side af bogen " som er " , skal du vælge software , der forvandler indscannede dokumenter til digitale billedfiler som JPEG .
2 .
Lav en mappe på computeren for bogsider . Dette vil hjælpe dig med at holde siderne på ét sted , når du arbejder med dem . Opbevar alt dit arbejde i forbindelse med dette projekt i mappen.
3 .
Forbered din flatbed scanner . Gå ind i scannerens indstillingerne som sørge for, at indstillingerne er indstillet til udskrivning og foto indstilling . Dette vil give dig en klar scanning , hvis dine bøger ' sider er både billeder og tekst i dem . Følg brugsanvisninger, som fulgte med scanneren .
4 .
Læg bogen på scanneren.
5 .
Scan siderne i bogen , hvilket får digitale billedfiler på hver side . Label dine sider og gemme dem i din mappe .
6 .
Placer digitale billeder af siderne i rækkefølge i et dokument layout program som Publisher eller InDesign .
7 .
Navn den fil, du om ud og gemme den i din mappe .
8 .
eksportere den færdige dokument til PDF , når du har bogen lagt ud i din side layout program . At gøre dette , skal du gå til " Filer " > " Udskriv " og i printerens drop down menu , kigge efter PDF maker mulighed . En god mange printere har denne mulighed allerede i dem . Hvis din ikke , gå online og hente en gratis PDF maker ( se Resources ) . Gør din PDF , når det er installeret .
9 .
Brænd den færdige PDF på en cd .


Previous:nothing Next:problemer med HP LaserJet p2o3o printere 

Kommentarer

Code:
change