hvordan man kan montere en bærbar hd til en pc

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-26

Hvis du for nylig har opgraderet harddisken i en bærbar computer , eller hvis du har en bærbar , som er defekte og ikke længere er i brug , kan du bruge den bærbare computer harddisk i en stationær computer som en backup eller sekundære drev . Fordi en bærbar harddisk er betydeligt mindre i fysisk størrelse end en almindelig desktop -drev , skal du bruge en adapter kit til at installere drevet i en stationær computer . Installation af mindre drev, er imidlertid ikke så svært, som du måske tror , og du bør være i stand til at udføre opgaven på mindre end en time .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. 2 .
5- tommer bærbar harddisk .
2 .
5- tommer til 3 .
5- tommer adapter kit .
IDE fladkabel .
Anti-statisk armbånd .


1 .
Sluk den stationære computer og fjerne alle kabler og periferiudstyr . Anbring computeren på sin side på en flad og stabilt underlag .
2 .
Løsn skruerne på bagsiden af den stationære computer , der holder sidepanelet-dækslet på plads. Skub panelet-dækning slukke computeren og lægge det til side .
3 .
Flugt skruehullerne på 2,5- tommer til 3,5- tommer adapter beslag med hullerne på den bærbare computer harddisk. Brug en skruetrækker til at indsætte skruer og stram dem til at sikre beslag til drevet .
4 .
Juster benene på IDE- adapter kredsløb og tryk bestyrelsen om benene på bagsiden af den bærbare computer harddisk. Vedhæft en IDE -kabel til de ydre stifter af adapteren printpladen .
5 .
Find en tom 3,5- tommer bay i computeren . I de fleste stationære computere , bør der være en eller flere ledige pladser over eller under det installerede harddisk .
6 .
Skub bærbar harddisk ( med parenteser vedlagt ) i den tomme 3,5- tommer bay . Sikker drevet i bugten med de medfølgende monteringsskruer .
7 .
Indsæt en ledig 1,5- tommers Molex adapter fra computerens strømforsyning til strøm stik er knyttet til adapteren kredsløb bord .
8 .
Sæt den frie ende af IDE fladkabel i en ledig IDE slot på bundkortet . Kablet vil kun passe ind i adapteren en måde , så du ikke behøver at bekymre sig om orientering af kablet adapterstik .
9 .
Sæt LED aktivitet ledning til harddisk-aktivitet jumper på dit bundkort , hvis adapteren sættet har en .
10 .
Erstat sidepanelet-dæksel og fastgør med de skruer .
11 .
Sæt computeren tilbage i sin oprindelige placering og tilslut alle kabler . Power-på computeren og oprette drev i computerens BIOS og dit operativsystem .

gode råd og advarsler


 • Når du har installeret den bærbare harddisk i din stationære computer, skal du oprette drevet i din pc 's BIOS . Du kan indtaste BIOS , skal du trykke på " Slet " eller " F1 "-tasten , så snart du ser den første boot -skærmen . Der henvises til vejledningen til din computer eller bundkort for detaljerede instruktioner om konfiguration af BIOS-indstillingerne for din computer .
 • altid bære en anti-statisk armbånd, når du arbejder inde i computeren for at forebygge skader , der måtte opstå som følge af elektrostatisk udledning .


 • Previous:nothing Next:Problemet : min sandisk sd læser vil ikke arbejde i xp hjem   

  Kommentarer

  Code:
  change