hvordan man kan opbygge alternative energi til en computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-21

Suppleant energi til en computer kan bruges i stedet for traditionelle elektriske plug-ins . Nogle former for alternativ energi omfatter solpaneler , vand generatorer og vindmøller . Når man bygger suppleant energi til en computer , vil meget afhænge af, hvor energikilden er placeret, og lokale forhold . En kombination af flere strømkilder kan hjælpe med at holde computere op at køre på tidspunkter, hvor lyset er minimal eller vinden er simpelthen ikke blæser hårdt nok til at producere strøm nok

Du skal bruge: .
Solar panel .
Vindmølle.
Vand generator .
Deep-cyklus genopladelige batterier .
Beskyttende kasse til batteriet .


1 .
Forskning , hvilken type alternative energi med til at drive en personlig computer . Solpaneler , vindmøller og vand generatorer er tre af de mest tilgængelige kilder til hjemmet suppleant energi . En, to eller en kombination af alle kan bruges til at gemme vedvarende elektricitet til at drive en personlig computer .
2 .
Installer alternative energi pr instruktioner . Komplette sæt kan bestilles online til installation af vindmøller , vand generatorer eller solpaneler . Solpaneler bliver nødt til at blive installeret i områder , der modtager fuld sol hele dagen . Vindmøller skal monteres på en pæl højt i det område, uhindret af træer og vand generatorer i køreklar vandløb eller vand i bevægelse.
3 .
Vedhæft alternative energi generatorer til dybe -cyklus genopladelige batterier . Deep cycle genopladelige batterier kan lagre energi og genoplades til lang tids brug . I modsætning til et bilbatteri , at brande en motor med en gnist , tilbyder dyb-cycle genopladelige batterier konstant el-effekt , mens de fik mere magt fra den alternative energikilde . Den dybe-cyklus batteri bør være mindst 120 volt , nok til at forsyne en personlig computer .
4 .
Tilføj omformere og oplade controllere efter behov . Invertere proces DC energi bliver lagret på den dybe-cycle genopladeligt batteri til AC almindeligt anvendt af personlige computere . Oplad regulatorer stop energi af at være gemt på en dyb-cycle genopladeligt batteri , når batteriet er fuldt .
5 .
Monter batteriet i en beskyttende kasse . Der er positive og negative fører på en dyb-cycle genopladeligt batteri og dermed boksen skal monteres i en beskyttende kasse for at hindre andre i at blive chokeret .
6 .
Tilpas til din computer strømforsyning system . Hvis mere end én kilde til suppleant energi til en computer der bruges , vil et større batteri være nødvendig. Alle energikilder kan køres til den samme akkumulator eller forskellige batterier som ønsket . Med flere energikilder , kan mere end én personlig computer blive drevet med alternative energi .

gode råd og advarsler


 • Alternativ energi til en computer kan spare op til $ 110 per år på et el-regningen .
 • Vindmøller , solenergi paneler og vand generatorer kræver særlige omstændigheder .
 • Hvis en beskyttelseszone kasse ikke bruges , elektrisk stød er en trussel .
 • altid kun håndterer en ledning på en tid for at forhindre elektrisk stød ved montering .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde Canon PG 830



   

  Kommentarer

  Code:
  change