hvordan man kan opgradere en AMD Athlon XP processor

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-26

Computer processorer er ansvarlige for at udføre matematiske ligninger , tildele ressourcer og generelt koordinationen af de andre stykker hardware i computeren . Opgradering af processor vil fremskynde disse processer og forbedre den overordnede præstation af computeren . AMD er en af to store producenter af computerprocessorer , den anden er Intel . Athlon XP ( eXtreme Performance ) blev udgivet i 2001 og har været igennem flere ændringer og konfigurationer . Det er alment tilgængelige i hastigheder fra 1 . . fra 33 til 2,33 gigahertz ( GHz )

Du skal bruge: .
Skruetrækker


1
Sluk for computeren ved at vælge " Luk computeren " fra Start . Menu . Vent på, at computeren helt lukke ned , før du fortsætter .
2 .
Åbn computerens kabinet ved at fjerne de skruer, der fastgør sagen skallen . Disse kræver typisk en skruetrækker , men nogle tilfælde skruer kan løsnes med hånden . Det kan være nødvendigt at afbryde andre emner fra computeren for at fuldføre dette trin . Hvis du gør det , gør et notat for hver enkelt forbindelse , så du kan tilslutte kablerne senere .
3 .
Fjern køleprofil fra processoren . Kølelegemer kommer i forskellige former og størrelser , men de kan generelt kendetegnet ved en stor fan eller køling enhed. Hvis du har problemer med at finde den køleprofil , skal du kontakte din instruktionsbog for at bestemme kølelegemet placering . Fjernelse af kølelegeme vil afsløre processoren , som er nedenunder .
4 .
Træk forsigtigt op på det niveau , der forbinder processoren til bundkortet . Dette vil frigive processoren fra bundkortet .
5 .
forsigtigt afhente processor og løft det af bundkortet . Den bør fjernes let og bør ikke kræve kraft .
6 .
forsigtigt sæt den nye processor i bundkortet slot , hvor den tidligere processoren var placeret . Må ikke anvendes nogen kraft , det er unødvendigt . Sørg for at stifterne i bunden af processoren er på linje med pin hullerne i bundkortet .
7 .
forsigtigt lavere det niveau, du løftede i trin 4 for at låse processoren ind sted på bundkortet . Dette bør kræve lidt kraft . Hvis niveauet er svært at sænke , stoppe og dobbelttjekke , at stifterne på bunden af processoren er justeret korrekt .
8 .
Sæt kølelegemet på toppen af den nye processor . Udskift sagen skallen og tilslut de kabler , som du afbrudt i trin 2 . Tænd computeren ved at trykke på tænd -knappen .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter et netkort i en ibm bærbar 

Kommentarer

Code:
change