hvordan man kan overclocke en ASUS G50V

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-17

Asus G50V er en gaming laptop fra Asus Computers . Med en Intel Core 2 Duo processor , 4 GB random access memory og et GeForce 9700M grafikkort var Asus G50V designet til at være den ideelle gaming rig til enhver PC gamer , der rejser ofte. Selv med alle disse klokker og fløjter , stadig Asus G50V giver mulighed for brugere at overclocke CPU , presse endnu mere processorkraft ud af en allerede imponerende maskine . Det er ikke en alt for vanskelig proces , selv om det vil trække mere strøm fra batteriet .
1 .
Reboott din Asus G50V bærbare computer og trykke på F2 , når Asus velkomstbilledet vises . Dette vil tage dig til din BIOS -menuen.
2 .
Naviger til "Avanceret BIOS indstillinger "ved hjælp af bærbare computers retningsbestemt piletasterne . Når markeret, tryk på " Enter " for at gå til undermenuen .
3 .
Find " front-side bus "og " Multiplier " tal . Fremhæv " front-side bus ", og tryk på " Enter ".
4 .
Brug piletasterne til at hæve front-side bus numre . Du kan også bruge de numeriske taster på tastaturet for at manuelt sætte en ny figur . Når de er indstillet , tryk på " Enter "igen for at gemme det .
5 .
Afslut ud af din BIOS menuen ved hjælp af Escape knappen , og sørg for at gemme dine indstillinger , før de giver din computer til at genstarte . Når dette sker , vil din Asus G50V starte med den nye processor hastigheder .

gode råd og advarsler


 • Du kan beregne din processor hastigheder ved at tage din front-side bus hastighed og gange det med din multiplikator .
 • overclocking din Asus G50V vil beskatte dit batteri , dræner det hurtigere .
 • Som med enhver laptop , overclocking Asus G50V skaber en risiko for overophedning , som kan bremse din maskinens ydeevne eller endog tvinge det til at gå ned helt .


 • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en Ricoh ft 3213   

  Kommentarer

  Code:
  change