hvordan man kan overide HP blækpatron udløbsdatoer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-23

En måde at spare penge på de dyre blækpatroner er at genopfylde dem, når de er tomme i stedet for at købe en ny patron . Men hvis patronerne er for en Hewlett-Packard -printer, der er et yderligere problem . HP printere genkende , når en patron er tom , men ikke kan genkende en genopfyldt patron som bliver fyldt , hvilket betyder, at det ikke vil tillade , at genopfyldt patron , der skal bruges til udskrivning . Fjernelse af printerens batteri i en kort periode kan nulstille printeren , så den til at anerkende genopfyldte blækpatroner som nye blækpatroner klar til udskrivning .
1
Tag printerens netledning , og tag ledningen , der forbinder printeren til computeren . . Dette sikrer, at printeren er slukket og koblet , før du fjerner batteriet .
2 .
Åbn det øverste af printeren , passe på ikke at ridse eller beskadige nogen af de interne stykker .

3 .
Find batteriet inde i printeren . Dens placering varierer afhængigt af modellen af HP printer , men generelt er det placeret i den forreste nederste venstre del af printeren . Det skal ligne en lille sølv -disk.
4 .
Tag batteriet ud af printeren ved at tage små kabel fastgjort til det .
5 .

Vent cirka en time . Tilslut batteriet til printeren . Efter genoprette forbindelsen printeren til en stikkontakt og computeren , skal den begynde og anerkende en genopfyldt blækpatron som ny .


Previous:nothing Next:hvordan man kan vise et SuperDrive på en mac desktop 

Kommentarer

Code:
change