hvordan man kan pakke en bærbar computer for shipping

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-08

En bærbar computer er stadig skrøbelig , knuste eller ej. Ved forsendelse en bærbar computer , især hvis du sender det til reparation , skal det være pakket , så det kommer uden yderligere skader på den. Den skrøbelige dele af den bærbare computer er primært skærmen , som er lavet af glas , og kun beskyttet af et tyndt plastik dække , og harddisken , som er mere sikker i den bærbare computer. Der er to primære risici ved forsendelse en bærbar computer: Den første er stumpe genstande gennemtrængende eller skubbe mod pakken og for at bryde skærmen , den anden er generelle brud fra parcellen er " mishandlet . " Både FedEx og UPS sælger kasser, som er designet til at pakke laptops sikkert for skibsfarten

Du skal bruge: .
Bubble wrap
. stor kasse .
klud -backed tape .


1 .
Fjern alle kabler og stik fra den bærbare computer . Sørg for, at dvd- eller cd- drev er lukket . Sæt plastbakke fyldstoffer i kortet slots , hvis du stadig har dem . Sørg for, at den bærbare computer er ordentlig lukket.
2 .
Pack den bærbare i sin originale emballage , hvis du stadig har det . Hvis den originale kasse er til rådighed , skal du gå til trin 5 . Hvis ikke , så fortsæt med trin 3 .
3 .
Læg den bærbare computer på en flad overflade . Pak det ind i bobleplast , så skærmen, og undersiden er dækket . Tape boblen wrap stram, så det danner en lun ærme og ikke glide rundt på den bærbare computer .
4 .
Drej den bærbare computer 90 grader og gentag indpakning . Den bærbare computer er nu lukket af to ærmer af bobleplast . Gentag Trin 3 og Trin 4 igen .
5 .
Sæt den bærbare computer i boksen . Det bør være stor nok til ikke at være stram , men der bør ikke være plads til den bærbare computer til at flytte . Indsætte to lag bobleplast i bunden af pakken . Sættes i den bærbare computer . Hvis den bærbare computer bevæger inde i kassen , pakke den med foldede bobleplast eller forede op avis eller emballage papir , indtil den bærbare ligger stramt ind i boksen .
6 .
Tape kassen forsvarligt lukket . Sørg for at tape flapperne på kassen lukket , både på undersiden og toppen af kassen . Brug pakketape med snor eller nylon bånd .
7 .
Skriv modtagerens adresse på kassen , samt på forsendelsesetiket . Sørg for at fjerne eventuelle tidligere adresser skrevet på æsken , da det kan virke forvirrende .

gode råd og advarsler


 • Indsæt ekstra pap mellem første og andet lag af bobleplast til at sikre den bærbare computer yderligere .
 • Indsæt den første boks i en anden boks , hvis du ønsker det at være virkelig sikker .
 • Selv om der er etiketter siger " skrøbelig " tilgængelig , de kan have ringe virkning , i realiteten , om, hvordan din pakke er håndteret .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en Toshiba bærbar processor   

  Kommentarer

  Code:
  change