hvordan man kan rense en HP LaserJet 1200 printer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-02

Uanset om du bruger din HP LaserJet 1200 printer derhjemme eller på kontoret , at holde det rent og ordentligt vedligeholdt , vil hjælpe det vare længere . Hvis HP LaserJet 1200 ikke er , rengøres og vedligeholdes på en regelmæssig basis , vil kvaliteten af udskrifterne lider , hvilket resulterer i spildt papir og spildte penge
1 .
Luk LaserJet 1200 ned og fjerne netledningen fra bagsiden . Åbn frontpanelet , og tag tonerpatronen .
2 .
Sæt tonerpatronen på en klud eller køkkenrulle til at beskytte dit arbejde overflade og opdage utætheder . Rengør printerens indre grundigt med en lille støvsuger . Den type vakuum bruges til at rense computeren komponenter er ideel , men du kan også bruge en traditionel håndholdt renere med en sprække værktøj .
3 .
Rengør printeren, indtil der ikke mere toner restkoncentration eller papir støv er fundet , så tør indersiden af printeren med en blød klud for at fjerne alle resterende snavs . Drej tonerkassetten over og tør hele ydre med en ren klud .
4 .
Tjek den tonerpatron for lækager . Udskift tonerkassetten det samme, hvis nogen lækager opdages . En lækker tonerpatronen kan forurene hele papirstien .


Previous:nothing Next:Hvordan rengør jeg dot - matrix og laser printere ? 

Kommentarer

Code:
change