hvordan man kan rense harddisken , før dumping din pc

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-04

Harddiske indeholder alle former for data kriminelle ønsker , såsom adresser , kreditkortnumre og adgangskoder til dine online-konti . Selvom virksomheder især er bekymret for datatyveri , skal hjemmebrugere også overveje konsekvenserne af at sælge eller smide væk en gammel computer med data tilbage på harddisken . Du skal blot omformatering drevet , vil imidlertid ikke holde data sikkert . Brug en disk tørre hjælpeprogram til helt overskrive og ødelægge følsomme data
1 .
Download en harddisk-aftørring værktøj såsom Darik 's Boot og Nuke ( DBAN ) , Kill Disk eller Eraser . Når overførslen er færdig , enten brænde den til en disk eller overføre filen til en bootbar Universal Serial Bus ( USB ) flash -drev . Hvis værktøjet leveres som en fil med " . iso "forlængelse , brænde som et billede til en disk .
2 .
Installér drevet i en arbejdsgruppe computer , ekstern harddisk kabinet eller en harddisk dock , hvis den computer, du trak drevet . fra allerede er død Prøv at åbne nogle filer fra den harddisk, du vil tørre for at se , om drevet er stadig funktionel , kørsel til aftørring software virker ikke på en defekt harddisk
3
.
Indsæt disken eller flashdrev i computeren og genstart . Hvis computeren ikke starter op i den nytte , genstarte igen, men at trykke på tasten Setup --- typisk F1 , F2 , F10 eller Esc --- at starte op i Basic Input /Output System ( BIOS ) . I BIOS , arrangere boot- up enheder liste , så dine flytbare diskdrev eller et flash- drev er på toppen . Gem indstillinger og genstart igen og vente på, at værktøjet til at indlæse .
4 .
Vælg dit drev og starte tør . Denne proces tager et stykke tid , og stoppe det halvvejs vil skade drevet . Hvis dårlige sektorer er fundet , kan drevet ikke tørres af og skal fysisk destruktion for at sikre data . Når drevet er færdig aftørre , skal du fjerne det fra computeren , og opbevar den i en anti-statisk pose .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har brug for drevets data , altid overføre det til det nye drev , før aftørring en harddisk . Alle data tabt fra aftørring en harddisk ved hjælp af en af de programmer, der er nævnt i denne artikel er ikke erstattes .


  • Previous:nothing Next:det bedste af to skærme grafikkort     

    Kommentarer

    Code:
    change