hvordan man kan reparere et tastatur på en acer Aspire 5520

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-26

Når tastaturet på en stationær computer pauser , kan du blot afmontere den , skal du kassere den og købe en ny . Men med en bærbar computer som Acer Aspire 5520 , tastatur udskiftning er ikke så let . Hvis du har problemer med at holde sig nøgler eller ikke reagerer tasterne på din Aspire , er det bedst at forsøge at løse problemet , inden du tager den bærbare computer i at få en ny installeret tastatur

Du skal bruge: .
Trykluft
. Lille flad skruetrækker .


1 .
Log på din Acer Aspire 5520 og åbne et tekstbehandlingsprogram eller tekst editor . Test hver tast på tastaturet og lave en liste over de taster, der ikke arbejder .
2 .
Luk den bærbare og fjern strømkablet . Skub batterilåsen til den ulåste position og fjerne batteriet .
3 .
Vend den bærbare over og ryst den kraftigt for at fjerne snavs fanget under tasterne. Drej den bærbare computer tilbage over og spray tastaturet med en dåse komprimeret luft . Hold kan omkring en mund væk fra tastaturet og spray i en 45 graders vinkel .
4 .
Spray problemet taster en ekstra gang for at løsne snavs akkumulerede under dem . Vend den bærbare computer på hovedet igen, og ryst den for at lade snavs falde væk .
5 .
Drej Acer 5520 på igen, og prøve hver tast igen . Lav en liste over de taster, der stadig ikke virker .
6 .
Sæt en lille flad skruetrækker under hver af problemet nøgler og bruge en pincet til at fjerne snavs , der er forhindre nøglen fra arbejde . Fortsæt denne proces med hver af problemet nøgler .


Previous:nothing Next:hvordan man kan montere en bærbar hd til en pc 

Kommentarer

Code:
change