hvordan man kan reparere et tastatur på en sony

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-21

Hvis tastaturet på din Sony pc ophører med at arbejde , kan du blot afmontere den , smide den væk og købe en erstatning . Men hvis dit Sony computer er en bærbar , kan erstatte tastaturet være en tidskrævende og dyrt virksomhed . Selv hvis du er komfortabel erstatter tastaturet , så kan udgifterne til hardware være ganske høj , og hvis du skal have en tekniker udskifte tastaturet , kan omkostningerne gå endnu højere . Tage sig tid til fejlfinding og løse tastaturet kan spare dig for en masse penge .

Du skal bruge:
Trykluft
. Lille flad skruetrækker .
Pincet .


1 .
Log på din Sony computer og åbne en teksteditor eller tekstbehandlingsprogram . Tryk på hver af tasterne og lave en liste over dem, der er svære at trykke på , passive eller klistret .
2 .
Luk computeren ned og tænde for enheden på hovedet . Ryst den til at løsne og fjerne snavs fanget under tasterne. Snavs og madrester fanget under tastaturet er den mest almindelige årsag til tastatur spørgsmål .
3 .
Hold en dåse komprimeret luft omkring en mund væk fra tastaturet og spray i en 45 graders vinkel i forhold til tastaturet . Koncentrer dig om problemet nøgler, men spray hele overfladen på tastaturet .
4 .
Tryk på " Power " knappen på computeren og åbne din teksteditor eller tekstbehandlingsprogram. Tryk på hver af tasterne og lave en liste over alle , som stadig ikke fungerer .
5 .
Luk computeren ned igen og indsætte en lille flad skruetrækker under hver problem nøgle . Hånden ind under hver tast med en pincet til at fjerne snavs fast under tasten . Gentag processen , indtil alle problem taster er rengjort.


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en gateway FPD 1940 

Kommentarer

Code:
change