hvordan man kan sætte højttalere til gateway computere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-25

For at få mest muligt ud af din Gateway stationære eller bærbare computer , skal du tilslutte et par multimediecomputer højttalere . Talere vil give dig mulighed for at nyde den nyeste musik og videoer på internettet samt gøre at arbejde med dine Gateway mere interaktive . Tilslutning af højttalerne er nemt og tager kun et par minutter
1
Sæt AC- adapteren til . højttalerne (hvis ikke permanent fastgjort ) . Sæt netledningen til adapteren i en ledig stikkontakt .
2 .
Placer højttalerne i nærheden af computeren , så du kan sætte lydkablet i bag på pc'en , samtidig med at højttalerne vil møde dig , når du lytter til dem .

3 .
Sæt 3,5- tommers mini adapter stik i den grønne lydporten på lydkortet slot placeret i den bageste af en gateway stationær computer . På Gateway laptops , kan den grønne lydudgang port være på den side eller bag på den bærbare afhængigt af de særlige Gateway bærbare du ejer .
4 .
Tryk på power -knappen på højttalere til magten dem . Test af højttalerne ved at gå ind og spille en lyd -eller musikfil i en medieafspiller . Alternativt kan du teste højttalerne ved at spille en musik -cd i cd /dvd-drevet af Gateway computeren.


Previous:nothing Next:andet kabel stik 

Kommentarer

Code:
change