hvordan man kan slette hukommelsen på en Dell Inspiron 2600

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-01

Du har besluttet at sælge din Dell Inspiron computer , men du skal rense harddisken først . Helt tørre rense din harddisk er vigtigt , så ingen personlige data hentes af en ondsindet person . Opgaven er en skræmmende én, men med hjælp af omhyggeligt programmerede software , dit job bliver lettere . Darik 's Boot og Nuke , Viskelæder og Active @ Kill Disk er et par af de programmer , der kan støtte dig på din mission . Den tid, det tager at nå dette varierer voldsomt afhængigt af størrelsen på din harddisk .
1 .
Darik 's Boot og Nuke også kendt som " DBAN " er freeware software , der fungerer som en selvstændig boot disk . DBAN sletter alle harddiske fundet på dit system , så snart den starter . Darik , at " DBAN er et middel til at sikre rettidig omhu i computer genanvendelse , en måde at forebygge identitetstyveri , hvis du ønsker at sælge en computer , og en god måde at helt rense en Microsoft Windows- installation af vira og spyware . DBAN forhindrer eller grundigt vanskeliggør alle kendte teknikker harddisk retskemisk analyse . "
2 .
Eraser er en anden freeware program , der er produceret af tre udviklere, der arbejder i fællesskab . Eraser sletter bestemte filer , som du vil have fjernet , og de vil aldrig blive set igen . Programmet virker specielt godt, hvis du ønsker at slette nogle dele af dit system , men overlade andre dele intakt .
3 .
Active @ Kill Disk , en Microsoft Certified Partner , fungerer som en disk slette hjælpeprogram , der helt tilintetgør en disk , hvilket gør harddisken helt nyt . Programmet har en gratis version , der ikke er så kraftfuld og en kommerciel version , som er meget lovende . Active @ Kill Disk også har både en Windows- baseret eksekverbare og en DOS -kommando version . De to -versionen funktionen giver dig alsidighed ved at lancere programmet i alle tilstande , du ønsker .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding en hp officejet j3680 scanner 

Kommentarer

Code:
change