hvordan man kan tænde for bluetooth på en HP pavilion underholdning pc

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-15

Trådløs Bluetooth-teknologi giver dig mulighed for at overføre filer og data mellem kompatible enheder over korte afstande ved hjælp af en sikker , hurtig og sikker forbindelse . Selv om lettere forbundet med mobiltelefoner , kan du også bruge teknologi til at forbinde computere , herunder HP Pavilion Entertainment PC
1

Kontroller, at din pc har en indbygget Bluetooth -enhed ved at konsultere sin brugsanvisning. Hvis det ikke sker, skal du købe en ekstern modtager ofte omtales som en " dongle " og tilslut den til en ekstra USB- port .
2 .
Sørg for at din trådløse og Bluetooth modtageren er tændt . Berøre antennen symbolet ved siden af din pc 's lydstyrke . Det vil blive blå når det er tændt og gult , når det er slukket .
3 .
Gå til " Control Panel " fra start menuen og vælge " HP Wireless Assistant " , hvis du bruger XP . Du bliver nødt til at gå via " Netværk og Internet " , hvis du kører Vista eller Windows 7 .
4 .
Sørg Bluetooth -adapteren er aktiveret . Hvis du får en advarsel om , at det ikke , skal du klikke på " Windows Enhedshåndtering , " højre-klik på din Bluetooth- enhed, og vælg " Aktiver . "
5 .
Gå tilbage til " HP Wireless Assistant "-vindue og tryk på " Tænd " knappen ved siden af Bluetooth- ikonet , hvis det ikke allerede vises, som at blive aktiveret . Bluetooth -enhed er nu , og du er klar til at oprette forbindelse til en anden aktiveret enhed .


Previous:nothing Next:hvordan du udskriver 5x7 kort 

Kommentarer

Code:
change