hvordan man kan tilføje hukommelse til en Dell Latitude D820

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-10

Når en computer hukommelse er ikke tilstrækkeligt , kan computeren ikke indlæse alle nødvendige data for at køre applikationer og operativsystem ordentligt , så det kører langsomt eller ikke gør meget kører på alle . Dell Latitude D820 har to hukommelsesmodul stik , som kan håndtere moduler med maksimal kapacitet på to gigabyte ( GB ) stykket . Med en opgradering , vil du opleve mindre, hvis nogen , systemnedbrud og fejlmeddelelser involverer utilstrækkelig hukommelse

Installere hukommelse til Base Connector


1 .
Sluk for computeren og tag alle kabler og eksterne komponenter fra det .

2 .
Luk skærmen , og vend computeren base-up , med den hængslede side øverst som reference opfattelse . Find batteriet i nederste venstre hjørne af basen .
3 .
Tryk batteriet udløseren og tage batteriet ud af computeren .
4 .

Uddrag skruen på hukommelsesmodulet dækslet ( de firkantede rum i midten af basen ), og fjern dækslet . Hvis en hukommelsesmodul er installeret , skal du gå til næste trin . Hvis man ikke er installeret , kan du springe de følgende trin .
5 .
Spred clips på siderne af hukommelsesmodulet , så modulet springer op , og træk modulet ud af dets stik .
6 .
Indsæt et nyt hukommelsesmodul i det stik i en vinkel og tryk modulet ned i rummet , så klip skubbe ind i hakkene på siderne af modulet .

7 .
Sæt hukommelsesmodulet dækslet , fastgør det med skruen og samle computeren .

Installere hukommelse til bundkortet Connector


1 .
Udfør de første tre trin i det foregående afsnit med henblik på at sikre, at der er ikke en elektrisk strøm løber ind i systemet , direkte fra den strømførende ledning eller indirekte fra batteriet eller tilsluttede komponenter .
2 .
Vend computeren top-up og åbn skærmen.
3 .

Indsæt en flad skruetrækker ind i indhakket på højre ende af hængseldækslet ( det stykke plastik over tastaturet ) , og lirke det op . Løft hængseldækslet af computeren fra højre side til venstre med dine hænder .
4 .
Uddrag de tre skruer fra toppen af tastaturet .
5 .
Løft bagsiden af tastaturet lidt og flytte den mod skærmen lige nok til at afsløre det kabel , der forbinder tastaturet til bundkortet .
6 .
Afbryd tastaturkablet og tage tastaturet ud af computeren .
7 .
Spred clips på siderne af hukommelsesmodulet , som ligger lige over pegefeltet. Modulet vil stige til en 45- graders vinkel .
8 .
Træk hukommelsesmodulet ud af dets stik .
9 .
Indsæt nye hukommelsesmodul i det stik , og vende forrige trin for at samle computeren.

gode råd og advarsler


  • Når du arbejder på en computers interne komponenter , være sikker på at anvende en anti-statisk enhed eller jorde dig selv ofte for at hindre skader fra statisk elektricitet.


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en sony bærbar skærm     

    Kommentarer

    Code:
    change