hvordan man kan tilføje ram til en Compaq sr2163wm

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-25

Tilføjelse af hukommelse til din pc er en billig måde at drastisk øge ydeevnen , men du kan ende op med noget mere end en hovedpine , hvis du udfører opgraderingen forkert . Selv om Compaq SR2163WM er meget ens i design til andre stationære computere , der er et par enestående aspekter af systemet bør du være opmærksom på. Forstå hvordan man korrekt tilføjer RAM til SR2163WM og undgå besværet med en forkludret opgradering

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
Luk . Compaq og tag alle kabler . Hold tasten " Power " knappen i et par sekunder . Placer PC højre side ned .
2 .
Fjern den venstre side panel for at få adgang til hukommelsen . Tag skruerne på bagsiden kanten af panelet med en stjerneskruetrækker , træk derefter dækslet .
3 .
Sæt RAM i en fri hukommelse slot på bundkortet . De slots er placeret ved siden af CPU . Træk håndtagene på hver side af et slot udad for at gøre plads til i hukommelsen. Flugt indhakket i bunden af hukommelsesmodulet med de tilsvarende bump i åbningen . Skub ned for at indsætte RAM . Hukommelsen skal klikke på plads som løftestang greb omkring det .

gode råd og advarsler


  • Husk på, at det Compaq SR2163WM kun understøtter DDR2 SDRAM -moduler op til 1GB i størrelse . Compaq SR2163WM kun har to hukommelsespladser , så det er muligt, at både vil kunne være i brug . Du kan få brug for at fjerne et hukommelsesmodul at frigøre et slot . Skub ned håndtag i hver ende af slot til pop hukommelsen ud, så tag fat i modulet ved kanterne at fjerne det .


  • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller linksys printserver     

    Kommentarer

    Code:
    change