hvordan man kan tilslutte en bærbar drev til en desktop

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-24

Hvis du har udskiftet harddisken på din bærbare computer , eller er adskillelse en bærbar computer til reservedele , kan du bruge harddisken som et eksternt drev til andre computere , herunder desktopcomputere . At forbinde harddisk til en stationær computer , er en bærbar harddisk kabinet påkrævet. Når tilsluttet , kan filerne på harddisken er adgang fra den stationære computer , eller drevet kan formateres og bruges som en ekstern harddisk

Du skal bruge: .
Laptop harddisk kabinet
. Skruetrækker .


1 .
Fjern harddisken fra den bærbare computer og derefter konfigurere jumpere på bagsiden af harddisken til " Master "eller " Single Drive Kun ". For eksakte jumper -indstillingerne for din harddisk , henvises til harddisken producentens hjemmeside, som kan findes ved at indtaste fabrikanten i din foretrukne søgemaskine . Indtast den model af din harddisk , som kan findes på de oplysninger mærkaten på drevet i " Support " søgefeltet på producentens hjemmeside for at finde din model .
2 .
Åbn den bærbare harddisk kabinet for at få adgang til harddisken SATA -forbindelser . Følg producentens anvisninger om , hvordan man åbner sagen . Når du åbner tilfældet, skal du sørge for at frakoble eventuelle kabler , der kan forhindre sagen fra åbningen .
3 .
Forbind SATA kabel på den bærbare harddisk kabinet til SATA kabel port på harddisk .
4 .
Slut bærbar harddisk kabinet harddisk strømkabel til strømkablet stikket på harddisken .
5 .
Flugt harddisken skruehullerne med skruehullerne på den bærbare harddisk kabinet , så brug de medfølgende skruer for at fastgøre harddisken ind i sagen . Nogle bærbare harddisk indhegninger bruge klip til at holde harddisken på plads . Hvis klip der anvendes , sikre klippene til at holde drevet på plads .
6 .
Luk bærbar harddisk kabinet .
7 .
Tilslut USB- kablet på den bærbare harddisk kabinet til en ledig USB -port på computeren , og tilslut A /C adapter til kabinettet og sæt strømkablet i en stikkontakt .
8 .
Tænd på harddisken . Når computeren registrerer drev, vil den automatisk installere driverne . Når driverne er installeret , vil drevet blive klar til brug .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en stor skærm TV til en computer skærm 

Kommentarer

Code:
change